sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Kampanjapeli 1

Ensimmäinen peli oli siis rescue tehtävä, jossa molempien armeijoiden tunnustelijat pyrkivät löytämään kadonneen eldar artefaktin ennen toista. Käytännössä peli tomi niin, että kentälle asetettiin 3 objektiivia jotka numeroitiin. Tämän jälkeen deployment arvottiin normaalisti. Kenttä oli 48"x48" neliö. Deployment zonet olivat vastakkaiset kulmat niin, että alueen rajat ulottuivat 12" kulmasta pitkin pöydänsivua ja 6" pöydänreunasta. Armeijoiden koot olivat 500 pistettä.

Deployment oli seuraavannäköinen:Night wolffien armeija koostui kahdesta kahdeksan ryhmästä grey huntereita meltagunin, wolfenin, wolf totemin ja wolf guard pomon kera rhinoissa, sekä rune priestistä voiminaan murderous hurricane ja living lighting. (Nokkellimmat saattavat huomata armeijan laittomuuden wolf guardien ryhmäkoon ollessa 3+, meistä kumpikaan ei kuitenkaan kuulunut tähän nokkelien kastiin).

Thalandor craftworldin eldar partio koostui farseeristä runes of wardingilla ja fortunella, kahdeksasta shimmershieldillä ja defendillä varustetun exarchin johtamasta dire avengerista, viidestä fire dragonista, viidestä warp spideristä ja toisesta kuuden ryhmästä dire avengereja.

Night wolfit veivät ensimmäisen vuoron ja köristivät rhinoillaan ensimmäiselle objektiiville hypäten ulos ja tutkien sen. Noppa pyörähti ja tuloksena oli se, että kohde löytyi jo heti ensimmäisellä yrittämällä. Peli oli siis käytännössä ohi heti ensimmäisellä vuorolla, koska eldar-partiolla ei ollut aseita jotka kantaisivat, eikä joukkoja jotka ehtisivät ottaa rhinon kiinni. Tuloksena oli siis hyvin lyhyt peli. Toinen grey hunter partio jäi sentään suorittamaan perävartiota tuhoten warp spiderit, mutta kukistuen itse koko eldarjuokkion tulitukseen ja käsikähmään.

Tässä kuva toisen vuoron alusta:Lopputuloksena siis selvä voitto Night wolfeille. Skenaario olisi ehkä kaivannut pientä hiomista (esim. objektiivit kauemmas reunoilta ja vaikeammiksi löytää ekalla (esim. eka kutosella, toka 4-6 ja viimeinen suoraan). Näillä kuitenkin mentiin. Kokemuksena iso dire avenger porukka heitti itsensä fearlessiksi, grey huntereista toiset saivat pelottomuutta ja toiset pelottavan kuuloisen furious chargen...

Seuraavaksi olisi siis vuorossa eldarien hyökkääminen night wolfien kuuasemalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti