maanantai 1. syyskuuta 2014

Paradiso skenaario 103, ensimmäisen luvun loppu

Paradiso skenaario 103

Osittaiset triangulaatiot olivat johtaneet taistelukumppanit perille kohteelle. Rähjäisen teollisuualueen keskellä oli varastohalli, johon paikalliset olivat varastoineet metsästä löytyneen oudon kapselin tietämättä sen todellista arvoa.

Joukkiot olivat epämääräisten koordinaattien vuoksi hajaantuneet etsintäpartioihin, jotka nopeasti saapuivat alueelle Haqqislam joukkojen löydettyä hallin, jolloin myös Yu jingin tiedustelijat lähettivät tiedon nopeasti omille partioilleen.

Skenaariossa siis keskellä pöytää oli kohde, joka sijaitsi kahdesta suunnasta lukitulla ovella varustetussa hallissa. Hallin ulkopuolella oli lisäksi 8" kohderakennuksesta konsolit. Ovien avaamisesta, turvallisuusjärjestelmien ohittamisesta ja kohteen stabiloinnista sai kustakin yhden pisteen ja tavalliseen tapaan tämä onnistui vain insinööreiltä ja hakkereilta. Kohteen merkitsemisestä location beaconilla sai kaksi pistettä ja se onnistui miltä vain spesialistilta. Lisäksi konsoleista sai 2 pistettä operoinnista (hac/eng), joka onnistui vain sen jälkeen kun turvallisuusjärjestelmä oli kytketty pois päältä. Sopivan hankala skenaario siis jälleen. Hankaluutta lisäsi se, että normaalin deploymentin sijaan molemmat joutuivat jakamaan joukot pisteiden mukaan (min 140p per ryhmä) kahteen combat grouppiin joiden sisääntulo arvottiin neljästä kulmasta. Aloitteen voittaja ensin.

Joukot olivat seuraavat:

Haqqislam:

CG1:
Asawira, ap rifle
Barid, hacker, lieutenant
Najjarun engineer, nasmat remote
Hassassin muyib, heavy rocket launcher

CG2:
Husam spec-ops (engineer, viral ccw, +1 BS)
Hassassin muyib, viral minelayer
Djambazan, HMG
Al'Hawwa hacker
Hassassin Farzan
Authorized bounty hunter (Bootysta tuli MSV1)

Yht: 304, xp:t käytössä :)

Yu jing:CG1:
Shang ji
Spec-ops engineer, yaozao remote
Tiger warrior, HMG
Tiger warrior, Boarding shotgun
Tiger warrior, Combi-rifle

CG2:
Celestial guard
Celestial guard, lieutenant
Hsien, HMG
Keisotsu butai insinööri
Domaru butai, Boarding shotgun
Aragoto, spitfire

Deployment Haqqislam kulmasta:

Neljännekset tosiaan sattuivat osumaan niin, että joukot olivat vastakkaisilla puolilla kenttää. Molempien ykkösryhmät ja kakkosryhmät olivat vastakkain. Niin että kakkosryhmät olivat Haqqislam (minun) puolesta oikealla.

Vuoro 1:
Taistelu lähti liikkeelle siis haqqislamin aloituksella. Oikealla maasto suojasi keskusrakennuksen ovea niin, että Hawwa hakkerilla oli erittäin hyvä paikka päästä keskikohteelle. Hawwa juoksi maastoutuneena ovelle ja sai sen auki. Tämän jälkeen se pääsi vielä keskikonsolille ja käskyt riittivät turvajärjestelmien alasajoon. Viimeinen short skill vei hawwan vielä takaseinälle silmä kovana tarkkailemaan molempia ovia haulikollaan ja samalla hyvään paikkaan hakkerointimahdollisuuksien kannalta.
Vasemman puolen ryhmä eteni varovaisemmin kaukaisuudessa etenemisreitille tähyävien konekiväärein varustettujen hsienin ja tiikerisotilaan vuoksi. Raketinheitin muyib päätti yrittää hsienin eliminointia. Ensimmäisestä sarjasta molemmat laukaukset osuivat, mutta hsien onnistui molemmissa panssariheitoissaan. Toinen sarja meni ohi ja loput käskyt käytettiin asawiran saamiseen suojatuliasemiin ja baridin ampumaan markeriin kohdetalon kulmalle, josta oli hyvä hakkeroida mahdollisesti lähestyvää shang jia tai remotea.

Yu jing vastasi omalla vuorollaan tiputtamalla (hiukan yllättäen) kaksi tiikerisotilasta lisää taistelukentälle. Ensimmäinen, combi-riflellä varustettu, tiikeri laskeutui hiukan huti läheisen talon katolle. Laskeutumispaikan näkivät asawira ja barid ampuivat ohi, ja muyibin osuneen raketin pelasti panssarointi. Toinen tiikeri laskeutui puolestaan onnistuneesti kohderakennuksen taakse. Talon katolla raketinheittimen kanssa päivystävä Hassassiini koettiin ykkösuhkaksi, jonka likvidoiminen annettiin Hsienin tehtäväksi. Pienen laukaustenvaihdon jälkeen muyib makasi kuolleena ja hsien jatkoi taistelua haavoittuneena hyvässä taisteluasemassa. Laidalla domaru butai tuli parempiin asetelmiin vahtimaan ettei oikealta laidalta päässyt kiertämään helposti kohteelle.

Loput käskyt kuluivat kohderakennuksen sisään päässeen hawwa hakkerin eliminointiin. Lähelle laskeutunut tiikeri sai itsemurhatehtävän ja ryntäsi talon ympäri sisään ampumaan haulikollaan hawwaa. Hawwa ei itse osunut, mutta oviauakkoa vartioinut djambazan osui, tiikeri kuitenkin itse osui hawwaan kahdesti ja lopputuloksena molemmat kuolivat.

2. Vuoro

Nyt sisäänpääsy kohderakennukseen vaikutti haastavalta. Oikealla puolella molempia ovia vahtinut Hsien oli ensimmäinen prioriteetti. Tämän hoiteleminen sai olla djambazanin heiniä. Djambazan tuli raunioituneen talon ovelle, josta raskaan konekiväärin sarja riitti kuin riittikin eliminoimaan Yu jingin eliittisotilaan. Tämän lisäksi oikealla laidalla Muyib kävi asettamassa miinan suojaamaan kohderakennuksen ovea.


Vasemmalla laidalla ovea oli suojaamassa vielä kaksi tiikerisotilasta. Etenkin talon katolla oleva sankari oli kovin ärsyttävä ja tuli hoidella. Asawira oli sopiva tähän tehtävään ja kävi hyökkäykseen. Pitkän matkan kivääritaistelussa asawiran parempi bs ja kolme laukausta vei voiton, vaikka suoja ja mimetism antoivat tiikerille etua. Laukaukset eivät kuitenkaan läpäisseet panssaria, joten asawira joutui tyytymään suojausasemiin jäämiseen, jotta barid luutnantti pääsi myös parempiin asemiin.

Aasialaiset vastasivat samalla mitalla. Aragoto hyökkäsi moottoripyöränsä kanssa kulman takaa kohti asawiraa. Ensimmäinen neljän sarja osui kokonaisuudessaan perille, mutta asawiran raskas panssari pelasti.

Toisella sarjalla ei kuitenkaan oltu yhtä onnekkaita vaan Haqqislamin eliittisotilas kaatui ja lähti tapaamaan neitsyitään tuonpuoleiseen. Tämä avasi reitin spec-opsille ja tämän apurobotille kohteille. Ilman vastarintaa spec ops sai ladattua paneelista tiedot ja robottikin saatiin hakkeroitua jumiin vasta kohderakennuksen ovelle.

Toisella puolella oli samanlainen tilanne. Keisotsu insinööri pääsi melko vapaasti kävelemään kohdepaneelille ja myöskin lataamaan tiedot talteen. Tilanne alkoi näyttämään pahalta haqqislamin kannalta.

3. Vuoro

Haqqislamin sotilaiden oli aika toimia, mikäli haluttiin muukalaisteknologia haltuun. Husam spec-ops tarttui toimeen ja kiipesi objektiivia suojanneen talon toiseen kerrokseen, josta pääsi ampumaan keisotsua niin, ettei tätä tukeneet celestial guardit ja domaru butai nähneet. Keisotsu saatiinkin hengiltä ja oli aika hyökätä kohteelle. Husam hyödynsi 'dogged' kykyään ja vaikka haavoittui matkalla pääsåi se kokeilemaan vielä konsolin operointia. Operointiheitosta valitettavasti pyörähti 19 ja seuranneesta tulituksesta panssariheittoon 2, joten tämä konsoli oli tulkittava menetetyksi. Kostoksi käytin viimeisen käskyn camo-hyökkäykseen hassassin farzanilla, joka contenderillaan yllättäen saikin molemmat haavat sisään Domaruun ja siten tämän hengiltä.

Toisella laidalla oli samanlainen tilanne edessä. Luutnantin menettäminen ei tässä vaiheessa haitannut, joten barid hyökkäsi kohti paneelia onnistuen väistämään ensin tiikerin laukauksen ja pelastautumaan suojan ansiosta aragoton laukaukselta, joka tuli väistön seurauksena. Guts heitto epäonnistui, mutta paikka oli onneksi sellainen että johti vain maihinmenoon. Barid siis pääsi hakkeroimaan paneelia viimeisellä käskyllä ja onnistuikin siinä. Vastineena ammutut laukauksetkaan eivät osuneet, joten luutnantti jäi makaamaan paneelin tsakse ja odottamaan Yu jingin voimien vastausta.

Yu jing vastasikin nopeasti. Aragoto hyökkäsi impetous käskyllään päälle ja avasi tulen spitfirellään. Barid onnistui voittamaan vielä tämän face to face heiton pistoolillaan, harmillisesti aragoto ei tästä taintunut ja toinen sarja riitti lopettamaan sen sankarilliset taistelut. Näin ollen kun reitti oli avoinna ja hakkereitakaan ei ollut enää kiusana, pääsi spec-ops rauhassa etenemään kohderakennukselle, avaamaan oven ja asettamaan location beaconin kohteeseen. Toiselta laidalta vielä celestial guard luutantti yritti juosta stabiloimaan kohteen, mutta käskyt eivät aivan riittäneet perille.

Lopputuloksena siis 7-4 voitto Yu jingille ja samalla ensimmäisen episodin kokonaisvoitto. Jatkoa seuraa myöhemmin...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti