lauantai 23. helmikuuta 2013

Round 2. -Mittalin tehtaat

Dornin langettua örkkien ja necroneiden käsiin alueella vaikuttavien joukkojen mielenkiinto on kääntynyt kohti seuraavaa planeettaa. Aurinkokunnan elinalueen ulkolaidalla sijaitseva Mittal on systeemin tehdasplaneetta. Päiväntasaajan karu, mutta asutettava vyöhyke on täynnä tehtaita, joiden välinen erämaa on erilaisten kaivosten ja öljylähteiden täplittämää. Suuret tehdaskombinaatit käyttävät energiavaroina maaperästä saatavien energialähteiden lisäksi napojen korkean metaanipitoisuuden omaavaa jäätä. Planeetta onkin täynnä valtavan pitkiä kaasuputkia.

Vuosisatojen saatossa tehtaat on tehneet planeetan jo valmiiksi kehnosta ilmakehästä varsinaista myrkkyä. Työkomennus Mittalin tehtaille onkin merkannut varmaa ja tuskallista kuolemaa muutamassa vuodessa. Vääräoppiset ovat kuitenkin ehtymätön luonnonvara...

Toisella kierroksella taistellaan siis Mittalin tehtaiden hallinnasta. Tehtaiden hallinta mahdollistaa paremman varustelutason. Pelillisesti tämä tarkoittaa sitä, että kierroksen voittanut liittouma saa jatkokierroksilla valita armeijaansa ylimääräisen heavy support ja fast attack valinnan. Toiseksi tullut saa valita jomman kumman ja viimeinen saa sen joka jää jäljelle.

Mittalin oloja voi halutessaan kuvata battlefield traitilla corrosive athmosphere, joka meinaa siis sitä, että kutoset armour saveihin ja ykköset armour penetrationeihin re-rollataan.

Kierros kestää maaliskuun loppuun / huhtikuun alkupuolelle. Katsotaan lähempänä tarkemmin kuinka paljon on saatu pelejä kasaan. Pyritään joskus niissä main taas kasaantumaan päiväksi johonkin ottamaan vähän enemmän matsia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti