maanantai 18. helmikuuta 2013

Dornin kohtalo

Ensimmäinen kampanjakierroksemme on ohi ja Dornin avaruussatamien hallinta on vakiintunut. Big Mek Foreman Gronkin ja Warboss Tuffnekin johtamat örkit saapuivat sektorille ennennäkemättömällä vimmalla. Avaruussatamien teknologia ja puhdas tappelunhalu sai örkkiwaaghin voimistumaan. Apua tähän örkit saivat yllättävältä taholta, kun sektorille mystisesti ilmestyneiden necroneiden havaittiin toimivan örkkien kanssa yhteistyössä. Samaan aikaan kaaoksen ja järjestyksen paras terä kului keskeisiin kiistoihin. Kaaoksen joukot  onnistuivat kylläkin ottamaan haltuunsa alueelta löytyneen mystisen taikakiven, mutta muuten tärkeissä taisteluissa örkkien ja necroneiden joukot olivat liian kova pala purtavaksi. Kaaoksen leegiot joutuivatkin tyytymään vain pieniin syrjäisiin satamiin. Järjestyksen joukot eivät sen sijaan onnistuneet saamaan kunnollista jalansijaa systeemistä.

Tulokset ensimmäiseltä kierrokselta:

1. Neutral (Orks & Necron), 6 peliä, keskiarvo 14,97
2. Chaos (Chaos, Ig), 7 peliä, keskiarvo 9,68
3. Order (Tau, Eldar, Marines), 9 peliä, keskiarvo 7,21

Eli seuraavalla kierroksella neutraalien voimin  käytössä Dornin avaruussatamien ja puolustusjäjrestelmien ansiosta mahdollisuus deep strikata tai outflankata1 yksikkö ja käyttää orbital bombardmenttia yhdellä sankarilla (1 use only s8 ap3 ordnance, Range unlimited, scatteroi aina 2d6).

Kaaos voi valita vähemmän merkitykselliset satamat, jotka  mahdollistavat deepstrike/outflankin tai sisäiset puolustuskohteet, jotka mahdollistavat orbital bombardmentin.

Orderille jää jäljelle se, jota kaaos ei valitse.

Yksiköitä joille edut on annettu voi vaihtaa pelien välissä.

Ja lopuksi muutama tunnelmakuva kampanjakierrokselta:


Jatkoa seuraa pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti