maanantai 8. huhtikuuta 2013

Round 3, Neo-Spartan liberation

"This is madness! No, this is Neo-Sparta!"

Mittalin planeetta 53:lla sektorilla on murtunut. Dornin pienempien avaruussatamien turvin imperiumin joukot onnistuivat yhdessä eldar ja tau liittolaisten kera valtaamaan merkittävimmät tehdasalueet ja tärkeimpänä kiertoradan nollapainovoimatehtaat. Dornin vallanneet muukalaisjoukot sen sijaan eivät päässeet täysin hyödyntämään saamaansa momentumia ja etenkin örkkijoukot kärsivät raskaita tappioita Ulthwe eldarien ja Veli Maximillianin komppanjian käsissä. Kaaoksen joukotkaan eivät pärjänneet paljon paremmin vaan demonien manaamisrituaalit vievät parhaimman terän iskuista. Warppirepeämä on nyt kuitenkin saatu auki ja alueella onkin nähty kasvavia määriä demoneita.

Mittalin taistelujen hiivuttua asemasotavaiheeseen joukkojen silmissä on alkanut kiilua seuraava etappi matkalla keskusplaneetalle. Runsaita tappioita kärsineen paikallisen keisarillisen kaartin rykmentin koulutusplaneetta Neo-Sparta. Elinpiirin ulkolaidalla oleva planeetta on otollinen sotilaalliselle koulutukselle. Nopeasti muuttuvat äärimmäiset sääolot ja hiukan maata korkeampi painovoima auttaa kouluttamaan kaikkeen valmiita ja vahvoja sotilaita ja sektroin planeetat on täynnä innokkaita joukkoja valmiina koulutettavaksi.

-------//------------//--------

Toisen kierroksen tulokset siis seuraavat:


1. Order (6 peliä), keskiarvo 13,2

2. Chaos (7 peliä), keskiarvo 8,9

3. Neutral (7 peliä), keskiarvo 8,4


Järjestyksen liittouma saa siis seuraavalle kierokkselle käyttöönsä yhden ylimääräisen heavy ja fast attack valinnan. Kaaoksen joukot valitsivat ylimääräisen heavy supportin ja neutraaleille jäi ylimääräinen fast attack.

Kolmannen kierroksen palkintona on ylimääräinen elite ja hq slot koulutusresurssien kasvaessa.

Planeetan oloista painovoimaa voivat pelaajat halutessaan mallintaa esim. vaikeammalla liikkumisella (esim. run heitot 2d6 valitaan pienempi) ja aseiden lyhyemmillä rangeilla ja säälle vio kehittää jonkunlaisen sääefektitaulukon, josta tulee efektejä esim. vuoron alussa kutosella.

Lopuksi jotain taisteluhetkiä toisen kierroksen ajalta (oikeasti suurin osa on jo kolmannen kierroksen peleistä, mutta ei sen niin väliä...)


Khornen herald verikoirineen piirittämässä räjähtäneestä chimerasta esiin ryömiviä selviytyjiä.

Domin'Juzin kaaosjoukot mittelevät voimiaan Necron invaasiota vastaan.

Dark Apostle Scxalazar ja Overlord Bitzha kohtaavat metsässä, kaksintaistelu päättyi ratkaisemattomasti.

Reinforcements from a galaxy far far away.

Brightstarin taujoukot hykkäämässä planeettakaartin asemiin.

Domin'Juzin havocit tarkastelevat necroneiden aiheuttamaa tuhoa.

Pitkästä aikaa O'Povahin hunter cadre taistelukentällä.

Tau-stelu.

Herald koirineen jälleen pahanteossa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti