perjantai 31. lokakuuta 2014

*Rajasektori" Kampanja

"Rajasektori"
Kampanja tapahtuu Infinity-universumin rajamailla. Kaukana keskusplaneettojen silmistä. Pelaajat ohjastavat alueen hallinnasta, vallasta, kunniasta, rahasta ja muista vaikeammin määriteltävistä tavoitteista kilvoittelevia joukkoja.

Kampanja ei ole sidottu pelkästään Infinityyn, vaan tarkoituksena on mahdollistaa lähes minkä vain sci-fi sääntösetin hyödyntäminen. Infinity toki on erinomianen n. kymmenen hengen joukkioiden elokuvallisiin välienselvittelyihin ja mahdollistaa monenlaisen porukan rakentamisen counts-asin ja etenkin sääntökirjan mercenary sääntöjen (eli kolmen ihmisrodun joukkojen yhdistelemisen) myötä. Johtavana ajatuksena on myös se, että skenaariot eivät ole aina pelaajien omien jengien välisiä kohtaamisia, vaan monet skenaariot ovat eri NPA:ita (non player army) vastaan. Myös avaruusaluksien välillä ja sisällä tapahtuvaa toimintaa on luvassa. Loppua kohden taistelut kasvavat komppania- ja divisioonatasolle. Edellämainittu tarjoaa 40k, Tomorrow's war ja Battle of Antares sääntöjen käyttömahdollisuuksia, jälkimmäinen Dropzone commanderin. Omien joukkojen kasaamiseen kannustetaan mielikuvituksen käyttöä. Suorat viittaukset star warsiin, 40k:hon yms. ei ole kauhean toivottuja, mutta esim. kovasti Boba fetiltä näyttävän palkkasoturin jengi tai Kroot-figuja hyödyntävä muukalaisrotu ei kuullosta lainkaan hullummalta. Sci-fi kliseet on rikas ideavarasto.

Ohessa lyhyt kuvaus keskeisimmistä tapahtumapaikoista:

Kaivosplaneetta C-X-28 "Viimeinen rotankolo"
-voimakas säteily, kroonisesti myrkyllinen ilmakehä, kallisarvoisia mineraaleja (mm. pienehköjä esiintymiä Teseumia löydetty).
-Asukkaat kirjavia, entisiä ja nykyisiä vankeja, oman onnen onkijoita, O-12 tutkimushenkilöstöä, isojen kaivosfirmojen organisaatiota turvajoukkoineen, jne.
-Voimakas vaikuttaja paikalliset paramilitaarisia osia sisältävät ay-liitot.
-Aseelliset työtaistelut tavallisia
-Säteily on aiheuttanut mutaatioita paikallisväestössä.
-"Total recall" -fiilistä
-Haqqislam saanut uskonnollista jalansijaa

Viidakkoplaneetta B-X-37 "Vihreä helvetti"
-ilmakehässä paljon metaania, voimakas kasvihuoneilmiö
-paljon lääkkeiksi yms. sovellettavia kasveja ja eläinlajeja
-jälkiä muinaisesta sivilisaatiosta
-Syvissä viidakoissa voi olla ihan mitä vaan, tutkimattomia alueita (muukalaisia, maailmanlopun kultteja, muinaista teknologiaa, kultaa, liskomiehiä, liskomiesten kultaa)

Keskusplaneetta A-X-53 "Nieuw Amsterdam"
-kaupankäynnin keskus
-miellyttävä ilmasto, mutta kooltaan pieni
-suurin väestö alueella, ei silti keskusplaneettojen mukavuuksia
-suuri (paikallisella mittarilla) avaruusasema, joka toimii pitkän kantaman alusten terminaalina
-Yhteys Alephiin
-Yu Jingin ja PanOceanian hallinnassa, ei kuitenkaan kauhean suuri miehitys

Paljon eritasoisia maatalouteen ja kaivostoimintaan keskittyviä frontier-paikkoja, elinolosuhteet vaihtelee, pääsääntöisesti kuitenkin ihan ok (vastaa maan karuimpia olosuhteita, tundraa, puoliautiomaata, parhaat yltävät Pohjois-Suomen / Pohjois-Afrikan ilmastoon)

Myös ihan täysiä helvettejä, kiviä joissa ei ole lainkaan ilmakehää tai se on
todella ohut, jäisiä kiviä, kuumia kiviä, jne. Hyviä piilopaikkoja rosvoille
tai ryöstösaaliille, voivat pitää sisällään merkittäviä mineraaleja ja muita
luonnonvaroja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti