maanantai 24. lokakuuta 2011

Lisää dark eldareita

Sektorilla 53 on taistelut leimahtamassa uusiin liekkeihin. Dark eldar piraattikapteeni Sliscus on varautunut tähän tekemällä sopimuksen Paroni Sathonyxin Hellion-jengiläisten kanssa. Ensimmäiset viisi ovat jo liittyneet joukkoihin:

Ja yhteiskuva kaikista:
Joukkoihin on liittymässä vielä itse Paronin lisäksi viisi Hellionia, Helliarch sunclawilla ja 3 Beastmasteria petoineen.

3 kommenttia:

 1. Tykkään väriteemasta ja paljon. Miten olet nuo tummemman harmaat osat panssareista maalannut?

  VastaaPoista
 2. Tummat kohdat on maalattu foundation värisarjan maalilla Charadon granite (tjsp), jonka löysin paikallisen antikvariaatin gw alennumyynnistä eurolla. Laimennos ja valkoinen pohjamaali tekee väripinnasta hiukan epätasaisen, joka on oikeastaan ihan hauska efekti. Parit nopeat highlightit on noissa hellioneissa tehty lisäämällä sekaan fortress greyta ja muissa lisäämällä bleached bonea.
  Nuo valkeat osat panssarista on puolestaan belached bone -> devlan mud -> bleached bone+valkoinen sekoitukset eri paksuisina.

  Noissa on jopa vähän eri materiaaleja ajateltu. Noi tummat osat on jonkunlaista kumimaista komposiittia joka antaa heikompaa suojaa (eli lähinnä 5+ ja huonommat savet) ja valkea luunvärinen materiaali olisi jotain keraamista materiaalia, joka siis on huomattavasti kovempaa ja antaa paremman saven.

  Tietty toi duke on tässämielessä väärän värinen, koska omaa huonomman saven, mutta toisaalta tuo figukin on vain väliaikainen stand in. Aion tehdä Count Calamarain todellisen ilmentymän Dark Elf special character Lokhir Fellheartista, jonka jälkeen toi nykyinen pomo pääsee todennäköisesti tämän kabalite trueborn bodyguardin dracon-päälliköksi agoniserilla ja ghostplate armourilla varustettuna.

  -Jamo

  VastaaPoista